Na prvo stran Priprava na obisk
Kdo smo Kje smo Kaj delamo Kontakt Cenik
Čakalne dobe

Pot do našega centra

Za dostop z javnimi prevoznimi sredstvi glejte spodaj.

Ko pridete na ljubljansko obvoznico
se napotite na njen sever ...
Če prihajate iz vzhodne smeri, iz obvoznice izstopite na izstopu za industrijsko cono Šiška (izvoz številka 4), zavijete levo čez obvoznico in nadaljujete pot po Verovškovi ulici do znaka za Medilab, pri semaforju ob tovarni Lek zavijete levo na Vodovodno cesto in pred železniškim tirom zavijete še enkrat levo ter se spustite v pokrito parkirišče za stranke diagnostičnega centra Medilab.
(glej rdeče označeno pot)

Če prihajate iz zahodne smeri, iz obvoznice izstopite na izstopu za industrijsko cono Šiška (izvoz številka 5), zavijete levo na Litostrojsko cesto in nadaljujete pot do križišča s semaforjem, kjer zavijete desno na Verovškovo ulico ter nadaljujete pot po Verovškovi ulici do znaka za Medilab, tam pri semaforju ob tovarni Lek zavijete levo na Vodovodno cesto in pred železniškim tirom zavijete še enkrat levo ter se spustite v pokrito parkirišče za stranke diagnostičnega centra Medilab.
(glej modro označeno pot)Preden prečkate železniško progo zavijetelevo na naše pokrito kletno parkirišče ...

... in parkirate.

JAVNA PREVOZNA SREDSTVA

MESTNI AVTOBUS ŠTEVILKA 14

Vkolikor ste se k nam namenili in prihajate k nam z javnimi prevoznimi sredstvi, se lahko orientirate po spodnji mapi, svetujemo vam prihod z mestnim avtobusom številka 14 smer Savlje. (Avtobus vozi na približno 10 minut med 7.00 in 20.00 uro.)Če ste začeli pot na avtobusni ali železniški postaji, vam je najhitrejša pot do našega centra s taksijem ali mestnim avtobusom številka 14, nanj vstopite na postajališču pred gospodarskim razstaviščem na Dunajski cesti za smer Savlje, (čakate ga na isti strani Dunajske ceste kot je gospodarsko razstavišče) in na peti postaji (postaja Vodovodna) izstopite, prečkate cesto in se napotite do centra ki je oddaljen približno 100 metrov.

MESTNI AVTOBUS ŠTEVILKA 18

V kolikor prihajate v Medilab z mestnim avtobusom in se nahajate ob Dunajski cesti ali pa ob Celovški cesti, lahko izberete tudi mestni avtobus številka 18. Na Dunajski ustavi na postajah: AMZS, Smelt in Stožice, ob Celovški cesti pa na postajah: Litostrojska, Slovenija avto in Šišenska. V tem primeru izstopite na postaji Tovarna Lek. Prečkate Verovškovo ulico in nadaljujete pot po Vodovodni cesti, po manj kot 100 metrih pridete do Medilaba.

Več informacij o mestnem potniškem prometu po Ljubljani dobite tukaj >>

VLAK - KAMNIŠKA PROGA

Če ste začeli pot na avtobusni ali železniški postaji Ljubljana, vstopite na vlak za postajo Ljubljana Brinje, vlak vozi približno na eno uro.

Več informacij o urniku vlakov

www.slo-zeleznice.si >>

E-naročanje:
pošljite nam:
- potrdilo o izdani eNapotnici
- izvid napotnega zdravnika
- svojo telefonsko številko
lahko vse v elektronski obliki pošljete na e-naslov info@medilab.si

Naročanje osebno:
Medilab diagnostični radiološki center je odprt od ponedeljka do petka od 6.00 do 18.00 za osebno naročanje.

Naročanje po pošti:
Če se želite naročiti, nam potrdilo o izdani eNapotnici in fotokopijo izvida ter pripisano telefonsko številko pošljite po pošti, na naš naslov Medilab d.o.o., Vodovodna 100, 1000 Ljubljana.

Informacije in telefonsko naročanje:
tel: 01/58 94 680,
01/58 94 689        
faks: 01/58 94 683
info@medilab.si
Od ponedeljka do petka od 10.30 do 13.30.
Kazalo strani     Povezave     Tiskaj    Logotip podjetja     Pravne informacije     Administracija

  ©2005-2012 Medilab radiološki diagnostični center d.o.o., Ljubljana, Vodovodna 100