Informacije info@medilab.si | Telefon: 01-589-46-80 med 8:00 in 18:00


 
Lokacija - pot do našega centra

Nahajmo se v industrijskem delu Šiške, znotraj obvoznice, na Vodovodni 100.


Vhoda

V diagnostični center lahko vstopate iz ploščadi ob objektuali iz garaže.Avtomobil

Ko pridete na ljubljansko obvoznico se napotite na njen sever. Če prihajate iz vzhodne smeri, iz obvoznice izstopite na izstopu za industrijsko cono Šiška (izvoz številka 4), zavijete levo čez obvoznico in nadaljujete pot po Verovškovi ulici do znaka za Medilab, pri semaforju ob tovarni Lek zavijete levo na Vodovodno cesto in pred železniškim tirom zavijete še enkrat levo ter se spustite v pokrito parkirišče za stranke diagnostičnega centra Medilab.

Če prihajate iz zahodne smeri, iz obvoznice izstopite na izstopu za industrijsko cono Šiška (izvoz številka 5), zavijete levo na Litostrojsko cesto in nadaljujete pot do križišča s semaforjem, kjer zavijete desno na Verovškovo ulico ter nadaljujete pot po Verovškovi ulici do znaka za Medilab, tam pri semaforju ob tovarni Lek zavijete levo na Vodovodno cesto in pred železniškim tirom zavijete še enkrat levo ter se zapeljete pred desno zapornico za parkiranje na ploščadi ali pred levo zapornico za vhod v garažo.Mestni avtobus

Vkolikor ste se k nam namenili in prihajate k nam z javnimi prevoznimi sredstvi, se lahko orientirate po spodnji mapi, svetujemo vam prihod z mestnim avtobusom številka 14 smer Savlje. (Avtobus vozi na približno 10 minut med 7.00 in 20.00 uro.).

Številka 14

Če ste začeli pot na avtobusni ali železniški postaji, vam je najhitrejša pot do našega centra s taksijem ali mestnim avtobusom številka 14, nanj vstopite na postajališču pred gospodarskim razstaviščem na Dunajski cesti za smer Savlje, (čakate ga na isti strani Dunajske ceste kot je gospodarsko razstavišče) in na peti postaji (postaja Vodovodna) izstopite, prečkate cesto in se napotite do centra ki je oddaljen približno 100 metrov.

Številka 18

V kolikor prihajate v Medilab z mestnim avtobusom in se nahajate ob Dunajski cesti ali pa ob Celovški cesti, lahko izberete tudi mestni avtobus številka 18. Na Dunajski ustavi na postajah: AMZS, Smelt in Stožice, ob Celovški cesti pa na postajah: Litostrojska, Slovenija avto in Šišenska. V tem primeru izstopite na postaji Tovarna Lek. Prečkate Verovškovo ulico in nadaljujete pot po Vodovodni cesti, po manj kot 100 metrih pridete do Medilaba.

https://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi

https://www.lpp.si/sites/default/files/lpp_vozniredi/iskalnik/


Vlak - Kamniška proga

Če ste začeli pot na avtobusni ali železniški postaji Ljubljana, vstopite na vlak za postajo Ljubljana Brinje, vlak vozi približno na eno uro.

Več informacij o urniku vlakov: https://www.slo-zeleznice.si


Taxi

Najenostavnejši je dostop s taxijem, takistu naročite naj vas pripelje na Vodovodno 100 - Medilab in naj vas odloži spodaj v pokriti garaži.


Zemljevid
Medilab d.o.o.
Vodovodna 100
1000 Ljubljana, Slovenija

Odprto od ponedeljka do petka od 6:00 do 18:00

T: (01) 589-46-80, od ponedeljka do petka od 8:00 do 18:00
e-pošta
info@medilab.si